2022. 04. 24.

Az egészségért természetesen – 1. rész

Mi van a C vitaminon és a D vitaminon túl az immunrendszer erősítésére? Mutatjuk!

 

Tavaszi fáradtság, stresszes időszak, Covid vírusvariánsok terjedése és még sok más tényező fordította fokozott figyelmünket saját egészségünk felé. Alapvetően mindnyájan tudjuk, hogy a C és D vitaminok napi szedése, a multivitaminok fogyasztása hozzásegíti szervezetünket egészségünk megőrzéséhez vagy a gyorsabb gyógyuláshoz, de számos természetes megoldás lapul még a tarsolyban.

Az O & A Trade Magyarország Kft. az egészség, a táplálkozás és a biológiai tudományok célvezérelt vállalata, amelynek célja mindnyájunk egészségének megőrzése. 2016-ban Boros László alapította a vállalkozást, melynek fókuszában az elmúlt 6 évben saját fejlesztésű természetes étrend-kiegészítők gyártása és forgalmazása, valamint natúrkozmetikumok és egészséges élelmiszerek forgalmazása állt. Most röviden áttekintjük az O & A Trade natúr táplálék-kiegészítőit, amelyek hozzájárulnak egészségünk integritásának megőrzéséhez.

spirulina_10068.jpg

CLEAN BODY - SPIRULINA ÉS CHLORELLA ALGÁK

Az algák egyre népszerűbb étrend-kiegészítők: több vitamint (A, B1, B2, B6, B12, D, E), enzimet (klorofill), ásványi anyagot (kálium, jód, kalcium, magnézium, vas) tartalmaznak, mint számos egyéb élelmiszer. Kiváló fehérjeforrások, immunizálnak, energizálnak, megtisztítják a szervezetet a káros anyagoktól, manapság csak „superfood”-ként említik őket.

Képzeljünk el egy olyan növényt, amely úgy táplálja a testet, hogy biztosítja a legtöbb szükséges fehérjét, erősíti az immunrendszert, segít a magas vérnyomás, a vércukor és a koleszterin szinten tartásában, és még a krónikus betegségek elleni védelemben is támogatást nyújt: ez a Spirulina. A Spirulina valójában 65-70% fehérje és aminosav, mint a metionin és a lizin, de ide tartoznak az esszenciális zsírsavak, mint például a gamma linolénsav, amik a Spirulina gyulladáscsökkentő tulajdonságát erősítik. 

A Chlorella az algák egy másik formája. A Spirulina és a Chlorella közötti fő különbség az, hogy a Spirulina valójában több ezer évvel régebbi, és nem rendelkezik olyan kemény sejtfallal, amely miatt a Chlorella közelebb áll növényekhez, mint az algákhoz. Fehérjékben gazdag, természetes tisztítóként működik, elősegíti a nehézfémek és egyéb mérgező anyagok eltávolítását a szervezetből. A Chlorella magas klorofill-szintje segíti az immunrendszer sejtjeinek optimális működését a kemo- vagy sugárterápia alatt és után.

Tudjon meg többet: www.cleanbodyshop.hu

1531396137.84581531396137ahcc_hu.jpg

AHCC – SHIITAKE GYÓGYGOMBA KIVONAT

Az O & A Trade AHCC nevű termékében a Shiitake gomba kivonathoz C vitamint, B6 vitamint és folsavat álmodott meg, hogy az étrend-kiegészítő még hatékonyabban segítse elő az immunrendszer helyes működését. Az AHCC kapszula segíthet a rákos megbetegedések leküzdésében, a kemoterápia mellékhatásainak csökkentésében, az immunrendszer erősítésében.

Az AHCC (Active Hexoze Correlated Compound - Aktív hexóz korrelációs vegyület) a Shiitake gyógygomba (basidiomycetes) micéliumtelepeinek hosszú folyamatú tenyésztéséből nyert kivonat. Az AHCC rákkezelési terápiák és egyéb immunhiányos állapotok kiegészítő kezeléseként megerősítheti és stimulálhatja az immunrendszert a hatékonyabb gyógyulás érdekében. Az AHCC szabályozhatja és redukálhatja a rákellenes kezelések mellékhatásait, mindemellett segítheti a kemoterápia hatékonyságát. Javíthatja a betegek általános közérzetét, ezzel együtt életminőségét. Úgy véljük, hogy az AHCC nagyban hozzájárulhat a rákellenes kezelések hatékonyságához.

Több információ: www.ahcc.hu

prostatop-slider-HU.png

PROSTATOP - FÉRFIAKNAK

Természetes étrend-kiegészítő férfiak számára fűrészpálma gyümölcs, kisvirágú füzike, nagycsalán gyökér és tökmag kivonatokkal. A Prostatop növényi kivonatokkal a prosztata egészségének megőrzésében, a Benignus prostata hyperplasia (Jóindulatú prosztata megnagyobbodás) tüneteinek enyhítésében nyújthat segítséget.

Fűrészpálma, más néven szabalpálma kivonatot tartalmaz, mely elősegítheti a normális vizeletáramlást és a prosztata egészségének megőrzését. Másik fő alapanyaga, a kisvirágú füzike kivonat hozzájárulhat a húgyúti rendszer megfelelő működéséhez 45 év feletti férfiak esetében, míg a nagycsalán gyökér kivonat hozzájárulhat a prosztata egészségéhez.

További részletek: www.prostatop.hu